Foto’s Delen via Internet

 

Als u tot 1 GB aan foto’s wilt delen met uw kennissen- of relaties, kunt u gratis een account aanmaken bij Mijn Album.

 

Ga hiervoor naar: http://www.mijnalbum.nl/

 

 

Vul in: E-mailadres, 2x  een zelf bedacht wachtwoord en Voor- en Achternaam.

Zet eventueel een vinkje voor: Houd mij op de hoogte van nieuws en aanbiedingen

 

Klik op: Gratis aanmelden

 

 

Klik op: Nieuw album aanmaken

 

 

 

Klik op: Deze website wil deze invoegtoepassing installeren enz. indien u Geavanceerd foto’s plaatsen wilt kiezen.

 

Voor Klassiek foto’s plaatsen is dat NIET nodig.

 

Klik in dat geval op: Sluiten

 

Klik op: Klassiek foto’s plaatsen

 

Blader naar de map, waar uw foto’s staan en voeg de foto’s stuk-voor-stuk toe

 

 

Als u bij nader inzien, toch een foto NIET wilt laten zien, klik dan op Verwijder

 

Wanneer alle foto’s geselecteerd zijn, klik dan op: Foto’s in mijn album plaatsen

 

U kunt ook een hele map foto’s verzenden, door op de knop, eronder te klikken.

Dan krijgt u het volgende scherm:

 

 

 

Klik op: Deze website wil deze invoegtoepassing installeren enz.

En daarna op: Activex-besturingselement installeren…

 

 

Klik op: Installeren

 

 

Blader nu naar de map, die u op Internet wilt plaatsen en klik daarop

 

 

Selecteer de foto’s die u wilt plaatsen, of klik op de knop: Alles selecteren

 

 

Klik op de knop: Foto’s in mijn album plaatsen

 

 

Foto’s worden in uw album geplaatst (dit kan een aantal minuten duren, afhankelijk, van de hoeveelheid foto’s)


 

Geef een duidelijke naam en eventueel de datum, voor het nieuwe fotoalbum.

Klik op: OK

 

 

Klik op: ALBUM DELEN

 

 

Stuur een uitnodiging door het Bericht in te vullen.

Vul bij contacten Naam en E-mail adres in van degenen, die je de foto’s wilt laten zien

 

Klik op: Verstuur

 

U kunt ook kiezen voor Openbare Albums, dan kan iedereen de foto’s bekijken, ook zonder uitnodiging.

 

Bij Foto opties zijn nog wat mogelijkheden, zoals foto’s verdraaien.

 

Hoe lang blijven mijn foto's in mijn album staan?

 

Uw foto's blijven onbeperkt in uw album staan. Hiervoor dient het fotoalbum echter minimaal éénmaal in de 60 dagen bekeken te worden. Wanneer dit niet gebeurt, ontvangt u 60 dagen nadat een fotoalbum voor het laatst bekeken is een E-mail met de melding dat uw fotoalbum dient te worden bekeken. Wanneer dit niet binnen 7 dagen gebeurt, zal uw fotoalbum worden verwijderd.

 

Wanneer u een fotoalbum wilt toevoegen, bekijken, of wilt verwijderen, dan dient u in te loggen bij:

 

http://www.mijnalbum.nl/

 

Als u NIET herkend word, als deelnemer, moet u inloggen, door uw E-mailadres op te geven.

 

Succes!

 

zaterdag 3 oktober 2015